Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 31Jaa

Käsittelemme romurautaa ja metalleja Haapajärvellä

Metallinkierrätys Haanpää on toiminut jo vuodesta 1966 asti romuraudan ja metallin parissa. Kun yrityksen johdossa on jo kolmas sukupolvi, on asiantuntemus erittäin vankkaa. Voimmekin tarjota yksityisille ja yrityksille laadukasta ja toimivaa palvelua.

Kaikki raudat ja metallit punnitaan toimipisteessämme Haapajärvellä tarkoitukseen hyväksytyillä vaakalaitteilla (3 tn ja 50 tn).

Palvelut yrityksille ja yksityisille

  • Keräyskalustomme täyttää Euro 5 -päästönormit.
  • Toimintamme on hyväksytty ISO 14001 -ympäristölaatujärjestelmän mukaan.
  • Yrityksellämme on luottoluokitus AAA.
  • Yrityksellämme on myös Suomen vahvimmat -sertifikaatti.
  • Olemme Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste.


Noudamme suuremmat romuerät pois määräämästäsi osoitteesta. Pienemmät erät voi myös tuoda toimipisteeseemme Haapajärvelle. Tarvittaessa toimitamme sopivat keräysastiat tai vaihtolavat romuraudalle ja metallille. Yritysasiakkaillemme lähetämme punnitustositteet noudetuista metalliromuista.

Asiakaskuntaamme kuuluu myös paljon yksityishenkilöitä. Otamme vastaan mm. maatalouskoneita ja autoja. Olemme Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste. Hoidamme autojen kierrätyksen, annamme maksuttoman romutustodistuksen ja teemme rekisteristä poiston.
Palvelemme myös erikoisissa ja vaativissa metallinkierrätykseen liittyvissä asioissa. Kalustomme on uutta ja laadukasta, ja pystymme toteuttamaan myös haastavat romuraudan ja metallin haut, leikkuut sekä jalostamiset. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Ostohinnasto

Toimipisteeseemme Haapajärvellä voi tuoda arkisin klo 8-16 sekä pieniä että suuria eriä metalliromua. Otamme vastaan kaikenlaista romua - myös siis muita kuin hinnastossa lueteltuja yleisimpiä laatuja. Emme kuitenkaan vastaanota kylmälaitteita tai elektroniikkaromua. Maksamme sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille tilisiirtona. Maksu suoritetaan tilille samana päivänä, mikäli tuotteet on punnittu ennen klo 15. Meillä ei ole punnitus- tai vastaanottomaksuja. 

Hinnasto on suuntaa antava ja se on päivitetty 17.9.2021. Lopullinen hinta määräytyy tavaran laadun, puhtauden, lajittelu- ja käsittelytarpeen nähtyämme. Hinnat ovat pihaan tuotuna - mikäli noudamme romut asiakkaalta, hinnoittelemme tavarat tapauskohtaisesti.


Hinnat ALV 0%. Metalliromun yritysmyynnissä käytetään käänteistä verovelvollisuutta, jolloin poikkeuksellisesti ostaja (Metallinkierrätys Haanpää) on myyjän sijaan verovelvollinen.

Kaikki raudat ja metallit punnitaan toimipisteessämme Haapajärvellä tarkoitukseen hyväksytyillä vaakalaitteilla (3 tn ja 50 tn).

 

Akkuromu 0,35 e/kg
Alumiiniromu 0,75 e/kg

Alumiinikaapeli 0,40 e/kg
Autoromu 65 e/tn
Kupari (putki, sekalainen) 4,50 e/kg

Kupari (kirkas lanka) 5 e/kg
Kuparikaapeli 1,20 e/kg
Messinki 2,50 e/kg
Pelti- ja rautaromu 80-190 e/tn
RST 0,90 e/kg
Sähkölaiteromu 0,16 e/kg
Sähkömoottorit 0,40 e/kg

 

Huom: ei elektroniikkaromun (esim. televisiot, radiot, tietokoneet) tai kylmälaitteiden vastaanottoa.

Kuormissa ei saa olla hydrauliikkaletkuja, öljysuodattimia tai muuta öljyistä jätettä.