Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 31Jaa

Ajankohtaista romuliikkeeltä

Tällä sivulla julkaisemme romuliikkeeseemme liittyviä ajankohtaisia asioita. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi - ota yhteyttä!

Tutustuthan  palveluihimme.  Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä.

Romunoudot

Romujen noudoissa on ruuhkaa ja palvelemme loppuvuoden jo ajolistalla olevia sekä sopimusasiakkaita. Vastaanottomme Haapajärvellä on avoinna normaalisti (arkisin klo 8-16).

 

Romutuspalkkio

Valtion romutupalkkiokampanja on voimassa 1.12.2020 - 31.12.2021, mutta kampanjaan varattu 8 miljoon budjetti on varattu jo huhtikuussa täyteen. Metallinkierrätys Haanpää on autojen vastaanottopiste ja meiltä saat aina romutettavaan autoon virallisen romutustodistuksen. Lue lisää romutuspalkkiosta Traficomin sivulta.

 

Käteiskassa poistunut käytöstä

Maksamme 21.4.2020 alkaen sekä yksityishenkilöiden että yritysten romut tilille. Käteiskassa on poistunut käytöstä. Kaikki klo 15 mennessä punnitut kuormat maksetaan saman päivän aikana.

 

Uudet aukioloajat

Olemme 2.1.2020 alkaen avoinna arkisin klo 8-16.

 

Ostohinnasto

Lisäsimme sivulle hinnaston yleisimmistä metalliromuista. Päivitämme hintoja tarpeen mukaan ja lopullinen hinta määräytyy aina tavaran nähtyämme.

Uusi sähköpostiosoite ja Facebook-sivu

Avasimme syksyllä 2016 Facebook-sivun, johon päivitämme esim. kuvia. Toukokuussa 2017 otimme käyttöön uuden sähköpostiosoitteen toimisto@metallinkierratys.com, josta saat toimistohenkilökuntamme (mm. laskutusasiat) kiinni nopeasti.

Uusimmat koneet

Olemme hankkineet kesällä 2014 Tauruksen paalainleikkurin, joka mahdollistaa autojen sekä peltien paalaamisen ja rautaromun leikkaamisen. Keväällä 2018 hankimme JCB-kurottajan.

Tutustu paalainleikkuriin ja muuhun kalustoomme!