Käsittelemme romurautaa ja metalleja Haapajärvellä

Metallinkierrätys Haanpää on toiminut jo vuodesta 1966 asti romuraudan ja metallin parissa. Kun yrityksen johdossa on jo kolmas sukupolvi, on asiantuntemus erittäin vankkaa. Voimmekin tarjota yksityisille ja yrityksille laadukasta ja toimivaa palvelua. Seisooko pihassasi auton rämä? Myy se meille. Yrittäjä, haluatko luotettavan metalliromun kerääjän? Ota yhteyttä, hoidamme myös suuremmat romurautaerät noutamalla ne paikan päältä.

Palvelut yrityksille

  • Suurien romuerien nouto.
  • Romuraudan ja metallin osto päivän hintaan.
  • Keräysastioiden tai vaihtolavojen toimitus.

Yrittäjä, etsitkö osaavaa romuraudan ja metallin noutajaa? Noudamme suuremmat romuerät pois määräämästäsi osoitteesta. Toimitamme sopivat osoitteeseesi sopivat keräysastiat tai vaihtolavat romuraudalle ja metallille. Punnitus hoidetaan toimipisteessämme tarkoitukseen hyväksytyillä vaakalaitteilla (3tn ja 50 tn). Toimitamme yritysasiakkaillemme yritysraportin noudetuista metalliromuista.

Palvelut yksityisille

  • Suurien romuerien nouto.
  • Romuraudan ja metallin osto päivän hintaan.
  • Keräysastioiden tai vaihtolavojen toimitus.
  • Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste.

Asiakaskuntaamme kuuluu myös paljon yksityisiä henkilöitä. Otamme vastaan mm. maatalouskoneita ja autoja. Olemme Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste. Hoidamme autojen kierrätyksen, annamme romutustodistukset ja teemme rekisteristä poiston. Noudamme myös isot romurauta- ja metallijäte-erät, ostamme romurautaa ja metallia ja toimitamme keräysastiat tai vaihtolavat.

Onko sinulla tarvetta erikoisemmalle metallinkierrätystarpeelle?

Palvelemme myös erikoisissa ja vaativissa metallinkierrätykseen liittyvissä asioissa. Kalustomme on uutta ja laadukasta, ja pystymme toteuttamaan myös haastavat romuraudan ja metallin haut, leikkuut ja jalostamiset. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!