Käsittelemme romurautaa ja metalleja Haapajärvellä

Metallinkierrätys Haanpää on toiminut jo vuodesta 1966 asti romuraudan ja metallin parissa. Kun yrityksen johdossa on jo kolmas sukupolvi, on asiantuntemus erittäin vankkaa. Voimmekin tarjota yksityisille ja yrityksille laadukasta ja toimivaa palvelua.

Kaikki raudat ja metallit punnitaan toimipisteessämme Haapajärvellä tarkoitukseen hyväksytyillä vaakalaitteilla (3 tn ja 50 tn).

Palvelut yrityksille ja yksityisille

  • Suurien romuerien nouto
  • Romuraudan ja metallien osto päivän hintaan
  • Keräysastioiden tai vaihtolavojen toimitus
  • Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste

Noudamme suuremmat romuerät pois määräämästäsi osoitteesta. Pienemmät erät voi myös tuoda toimipisteeseemme Haapajärvelle. Tarvittaessa toimitamme sopivat keräysastiat tai vaihtolavat romuraudalle ja metallille. Yritysasiakkaillemme lähetämme punnitustositteet noudetuista metalliromuista.

Asiakaskuntaamme kuuluu myös paljon yksityisiä henkilöitä. Otamme vastaan mm. maatalouskoneita ja autoja. Olemme Autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste. Hoidamme autojen kierrätyksen, annamme maksuttoman romutustodistuksen ja teemme rekisteristä poiston.

Palvelemme myös erikoisissa ja vaativissa metallinkierrätykseen liittyvissä asioissa. Kalustomme on uutta ja laadukasta, ja pystymme toteuttamaan myös haastavat romuraudan ja metallin haut, leikkuut sekä jalostamiset. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Ostohinnasto

Toimipisteeseemme Haapajärvellä voi tuoda sekä pieniä että suuria eriä metalliromua. Otamme vastaan kaikenlaista metalliromua - myös siis muita kuin hinnastossa lueteltuja yleisimpiä laatuja. Maksamme yksityisasiakkaille käteisellä ja yritysasiakkaille tilisiirtona. Emme veloita punnitus- tai laskutusmaksuja.

Hinnasto on suuntaa antava ja se on päivitetty 12.10.2018. Lopullinen hinta määräytyy tavaran laadun, puhtauden ja lajittelun nähtyämme. Hinnat ovat pihaan tuotuna - mikäli noudamme romut asiakkaalta, hinnoittelemme tavarat tapauskohtaisesti.

Hinnat ALV 0%. Metalliromun yritysmyynnissä käytetään käänteistä verovelvollisuutta, jolloin poikkeuksellisesti ostaja (Metallinkierrätys Haanpää) on myyjän sijaan verovelvollinen.

Akkuromu 0,35 €/kg
Alumiiniromu 0,60 €/kg
Autoromu 60 €/tn
Kupari 3,5 - 4 €/kg
Kuparikaapeli 0,80 - 1 €/kg
Messinki 2 €/kg
Pelti- ja rautaromu 60 - 150 €/tn
RST 0,60 €/kg
Sähkölaiteromu 0,15 €/kg
Sähkömoottorit 0,25 €/kg